Українець намагався зняти готівку в банкоматі "ПриватБанку". З рахунку списалися 8000 грн, але на руки він їх так і не отримав. Обурений клієнт залишив негативний відгук на сайті Мінфіну, де регулярно розміщують подібні публікації.

Чоловікові терміново знадобилися готівкові кошти, він знайшов найближчий банкомат і за допомогою онлайн-банкінгу намагався зняти гроші. Операція пройшла, 4000 гривень списалися з рахунку, тільки от банкомат їх не видав. Він намагався ще раз, але нова спроба не увінчалася успіхом. У підсумку в українця пішли два платежі на суму 8000 гривень.

Людина біля банкомату, фото: Знай.ua
Людина біля банкомату, фото: Знай.ua

Він звернувся до техпідтримки, співробітники банку оформили заявку і на наступний день повернули 4000 гривень. Але ось повертати повну суму не поспішають і обіцяють, що гроші нарахуються автоматично. З моменту інциденту пройшло 17 днів, але повернення так і немає. Українець вже планує звертатися до суду.

"У такий час забирати гроші у своїх клієнтів це найгірший показник сервісу. Вже 17 днів минуло, вже в чаті мені ніхто не відповідає і повертати гроші не хочуть. Що робити далі, до суду звертатися? Класний звичайно банк", - написав українець.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У "Приватбанку" відреагували на ситуацію і заявили, що питання про повне повернення коштів передадуть фахівцям, а також проведуть бесіду з працівниками техпідтримки.

Відгук клієнта "Приватбанку", скріншот з Мінфіну
Відгук клієнта "Приватбанку", скріншот з Мінфіну

Нагадаємо, українцям виплатять 4 мільярди гривень: у Мінсоцполітики розповіли, як отримати допомогу

Як повідомляв Знай.uа, кредитування під час війни: у Нацбанку розповіли, на що звернути увагу

Також портал Знай.uа писав, шахраї виманюють гроші від імені Приватбанку та операторів зв'язку: три найпоширеніші схеми