Українці грозять відрахуванням через несплату за навчання в університеті під час воєнного стану.

Про це у фейсбук-спільноті "БАТЬКИ SOS"написала мама другокурсниці Анна Матейченко.

Так, за словами жінки її доньці другокурсниці ДНУ ім. Гончара нещодавно прийшло повідомлення, де зазначили що її можуть відрахувати через несплату за навчання. Мама студентки зізналася, що під час війни втратила роботу, тому ці два місяці не мала змоги платити за навчання доньки.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Моя донька навчається на 2му курсі університету, наразі отримали повідомлення, що якщо не сплатимо заборгованість за навчання( за 2 місяці, до війни все було без затримок), то її відрахують з універу. Ми виїхали з країни і мене звільнили з роботи, про що я повідомила університет, і запевнила що заборгованість неодмінно погасимо", - зазначила вона у своєму дописі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У коментарях українці почали обговорювати ситуацію, та виявилося що подібна ситуація зараз у багатьох навчальних закладах.

"А в нас приватна школа, яку дитина любить, так вчинила(((", "Складна ситуація, сподіваюсь ви знайдете вихід", "Нікого не хвилюють ваші проблеми. Я сама навчаюсь, то нам сказали все платити згідно з договором", "Який жах! Орки б'ють зовні, а це внутрішні вороги! Які всі соки випивають!", - зазначили українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, скільки отримають безробітні під час війни: розмір і порядок оформлення виплат

Раніше Знай писав, соціальне житло: все, що потрібно знати вимушеним переселенцям

Також Знай повідомляв, чи зобов'язані школярі відвідувати онлайн-уроки під час війни: батькам дали вичерпну відповідь