У росії, в місті Санкт-Петербурзі, стався вибух. Невідомий пристрій здетонувало в житловому будинку на сходовому майданчику.

Пристрій вибухнув у дев'ятиповерховому будинку, на сходовому майданчику між сьомим і восьмим поверхами. Пожежі, як стверджується, не сталося, проте пошкоджені двері ліфта і вибиті шибки в під'їзді. За інформацією російських ЗМІ, 66 людей евакуювали, постраждалих через вибух немає.

Про це розповіли в російському виданні "fontankа". Про вибух повідомили 25 квітня, а стався він близько 3 ночі. За попередньою інформацією, невідомий зайшов у під'їзд будинку, щось поклав на сходовий майданчик, після чого і пролунав звук вибуху.

Вибух у житловому будинку Санкт-Петербурга
Вибух у житловому будинку Санкт-Петербурга

Офіційно російська влада поки не прокоментувала інцидент, але деякі джерела припускають, що вона може звинуватити в цьому Україну, щоб виправдати мобілізацію в країні, з метою додати "сил" в кровопролитній війні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Українські ЗМІ вже реагувати на цю новину, називаючи цей інцидент "тренуванням" теракту спецслужб Росії.

"Саме з підривів будинків у Москві й інших містах у 1999 році почалося нагнітання істерії і виправдання другої чеченської війни", - написали в Telegram-каналі "Захід України".

Нагадаємо, російські окупанти вирішили "націоналізувати" українське зерно: крадуть і вивозять до Криму

Як повідомляв Знай.uа, у путіна помітили черговий "ляп" - навіть до церкви нормально сходити не може: зганьбили богослужіння на Великдень

Також портал Знай.uа писав, що росіяни влаштували тисняву на Великдень - в надії отримати кульове святе яйце, а руки в крові