Народного депутата і одного з президентів ФК "Динамо" Григорія Суркіса, який покинув Україну ще на початку російського вторгнення, затримали на пункті пропуску Краковець. Олігарх намагався вивезти 13 пар годин. Про це інформує "Українська правда" посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Український олігарх Григорій Суркіс був затриманий прикордонниками на пункті пропуску Краковець. За даними правоохоронців він намагався вивезти 13 пар годин на "зеленому коридорі". При цьому в декларації годинник вказані не були.

Григорій Суркіс. Фото: скрін youtube
Григорій Суркіс. Фото: скрін youtube

На даний момент Митниця відмовила олігарху у вивезенні годинників за кордон. Відзначається, що співробітники прикордонної служби не пропускають Григорія Суркіса ні в одному з напрямків. Також уточнюється, що протокол про недекларування не був складений.

Повідомляється, що Григорій Суркіс затриманий і очікує рішення прикордонної служби про те, чи дозволять йому виїхати з України.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За останніми даними стало відомо, що Суркіс вже перетнув кордон і знаходиться в Польщі. Годинники при цьому залишилися в Україні. При цьому стало відомо, що годинник був його особистим і був вказаний в електронній декларації.

Пізніше ситуацію прокоментувала пресслужба Суркіса, пише "Українська правда".

"У перерві між пленарними засіданнями Верховної Ради під час Великодніх свят Григорій Суркіс поїхав на автомобілі за межі України. Мета заздалегідь запланованої поїздки-лікування",- заявили в пресслужбі Суркіса.

Раніше інформаційний портал Знай писав, українець завоював "золото" на "Іграх Нескорених", і на весь світ розповів про подвиг захисників Маріуполя: "Непереможні".

Також наш портал інформував, що ЗСУ завдали нищівного удару по російським окупантам у Харкові: з ладу навіки вибули командири полків і полковники.

Крім того, наш портал повідомляв, командир "протитанкового снайпера" влаштував майстер-клас з "викурювання"окупантів з української землі: "Заряджені на перемогу".