У мережі з'явилися відомості, що на території росії, а саме в Новосибірську стався справжній сміттєвий колапс. Стало відомо, що водії сміттєвозів оголосили страйк.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити, що санкції продовжують показувати себе в дії. Через те, що водії сміттєвозів в росії більше не можуть їздити на сучасних автомобілях, вони влаштували страйк.

Справа в тому, що через санкції немає запчастин на нові сміттєвози, що говорить про те, що водіям дають стародавні мази, на яких ніхто не хоче працювати.

"У Новосибірську трапився сміттєвий колапс справа в тому, що водії сміттєвозів оголосили страйк і відмовляються пересідати з сучасних машин на старі МАЗи на нові сміттєвози немає запчастин, тому 80 машин відправили на стоянку, замінивши їх на 30 старих. Постоли, ви повинні пам'ятати. Старі "скріпні" мази - це плата за вашу "велич" і підняття з колін", - підписана публікація в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дивлячись на ці фотографії можна зрозуміти, що особливо в росії нічого не змінилося, якщо справа стосується сміття. Однак останнім часом, на щастя або до горя, все почало змінюватися – росіяни, в прямому сенсі, живуть на горі сміття.

Нагадавши, Олексій Данилов назвав головну мету путіна в цій війні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук присвятив нову пісню місту-герою Маріуполю.

Також портал "Знай" писав, що Великобританія ввела нові санкції проти росії.