У мережі наочно показали, як Російська Федерація збирається приховувати точну кількість жертв після нападу на Україну. Вже почали готувати місця на кладовищі.

У мережі з'явився ролик чоловіка, який просто проїжджав поруч з кладовищем в місті Сургут. Там співробітники розрили десятки місць на кладовищі, і є припущення, що саме там будуть ховати тіла загиблих військових, які воювали проти України.

Тільки на самому ролику було показано більше 200 ям, але, їх число буде набагато більше.

"Походу йде підготовка до масового поховання. Четверта хвиля попереду " - говорить автор ролика, найімовірніше маючи на увазі хвилю коронавірусу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Російські військові. Фото: скрін youtube
Російські військові. Фото: скрін youtube

Відомо, що Російська Федерація, зокрема Міністерство оборони замовчує втрати, і кілька днів тому сказали, що у війні проти України загинуло близько 500 військових.

Однак, в Україні зовсім інша статистика, і за тиждень було вбито понад 9 тисяч окупантів. Це число з кожним днем тільки зростає. Ворог деморалізований, але не подає виду.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Для того, щоб росіяни не дізналися правду, уряд блокують ЗМІ, що пишуть правду, а також закривають доступ до багатьох соціальних мереж. По телевізору пропагандисти розповідають, що все йде за планом, і Володимир Зеленський незабаром оголосить про капітуляцію, але, вірити цьому точно не варто. Українці воюватимуть за кожен шматочок своєї рідної землі, поки повністю не виженуть ворога.

Нагадаємо, що російську пропаганду показали в дії: в Підмосков'ї переконані, що РФ в Україні веде "Велику Вітчизняну війну"

Раніше повідомлялося, що Борис Джонсон закликав терміново зібрати Раду Безпеки ООН після обстрілу росіянами Запорізької АЕС

Також, російські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію