Матч Шахтар - Реал, фото: Спорт Сегодня
Матч Шахтар - Реал, фото: Спорт Сегодня

Реал Мадрид розгромив донецький Шахтар з рахунком 2:1: "гірники" залишилися останніми в групі

Донецький "Шахтар" постав у поєдинку четвертого туру Ліги чемпіонів проти мадридського "Реала" у середу, 3 листопада, о 19:45. В результаті гри Шахтар програв з рахунком 2:1. Поєдинок групи D Шахтар і Реал зіграли на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді. Шахтар і Реал зустрічалися два тижні тому на київському НСК Олімпійський. Тоді Шахтар отримав у свої ворота аж 5 м'ячів суперників.

Українці, скріншот: Youtube
Українці, скріншот: Youtube

Від 5 до 500% річних: "слуги народу" готують українцям з кредитами божевільні санкції

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Для всіх наших читачів з'явилися дуже важливі новини, так як багато українців мають боргові зобов'язання перед банками або просто знають людей, які взяли на себе таку "ношу". Справа в тому, що в Україні боржники можуть віддати в п'ять разів більше комісії, якщо протягом року не виконуватимуть зобов'язання. Однак цей факт з приставкою "можливо".

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Вагітна Оля Цибульська "відростила" вуса: Павло Зібров зацінить

У своєму Instagram в розділі stories Оля Цибульська вирішила поділитися архівними кадрами з періоду вагітності сином Нестором. Зірка опублікувала знімок з фотосесії, де перевтілилася в легендарного американського актора Чарлі Чапліна. Кума Дзідзьо Оля Цибульська приміряла на себе смокінг і краватку-метелика.

Alyona Alyona, Фото: Esquire.
Alyona Alyona, Фото: Esquire.
Alyona Alyona, Фото: Esquire.

Перший інтим в школі? Alyona Alyona, Melovin і Джонні Депп зробили пікантні зізнання

Голлівудські та українські зірки відверто розповіли, у скільки років і за яких обставин втратили невинність. На офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях", яке розповідає фанатам про життя улюблених зірок, розмістили новий пост на пікантну і досить делікатну тему. У публікації повідали інтимні історії про перший сексуальний досвід відомих зірок.

Осінній призов, фото: армія Інформ
Осінній призов, фото: армія Інформ

Українця з серйозним захворюванням забирають в армію, мама у розпачі: "У нас і інваліди йдуть служити"

Українка розповіла про жахіття, які чекали на її сина-призовника в стінах військового комісаріату. Жінка у відчаї звернулася по допомогу. Як пояснила автор, її син має певні захворювання які унеможливлюють проходження військової служби. Але незважаючи на це хлопець отримав повістку.

Білка у будинку очільника Полтави, кадр з відео
Білка у будинку очільника Полтави, кадр з відео

До мера Полтави Олександра Мамая навідалася білочка: "Охр*ніла від люстри"

У будинок Полтавського міського голови Олександра Мамая несподівано заскочила білка. Тварина виглядала знесиленою і намагалася сховатися на люстрі в будинку. Відповідне відео з'явилося в соцмережах місцевих спільнот. Автори припускають, що білка в маєтку Полтавського міського голови Олександра Мамая шукала, чим би підкріпитися. В результаті знесилена тварина спробувала сховатися на люстрі.