Російські окупанти запустили новий фейк: показують карту з частково завойованою Україною

В Україні вже 7-й день триває повномасштабна війна, яку розпочав президент РФ Володимир Путін. Кремль сподівався захопити Україну за пару днів, але план з тріском провалився. Так, в мережі з'явилася фейкова інформація нібито окупанти активно просуваються вглиб країни, пише telegram-канал "Алгоритм".
В Україні вже 7-й день триває повномасштабна війна, яку розпочала Російська Федерація. Попри труднощі в країні всі пенсіонери отримають виплати за березень. Також пенсії, як і обіцялося, будуть проіндексовані. Про це йдеться в повідомленні ПФУ в facebook.

Пенсіонер. Фото: скріншот youtube
Пенсіонер. Фото: скріншот youtube

"Друзі" Путіна вважають, що у нього "поїхав дах", але війська Білорусі напоготові - секретар РНБО Данилов

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У своїй промові у телемарафоні Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що близьке коло Путіна впевнене, що у нього "потік дах". Також він зазначив, що війська Білорусі переведені у готовність.

Володимир Путін. Фото: скріншот youtube
Володимир Путін. Фото: скріншот youtube

Проросійського мера Кремінної Володимира Струка, знайшли мертвим: "Одним зрадником України менше"

У Луганській області знайдено мертвим мера Кремінної Володимира Струка, який раніше пропонував місцевим депутатам розпочати комунікацію з Росією та "ЛНР". Про це повідомляє радник глави МВС Антон Геращенко.

Володимир Струк. Фото: УНІАН
Володимир Струк. Фото: УНІАН

104 роки потому: українські захисники розгромили російські війська під Крутами

У вівторок, 1 березня ЗСУ і ТерОборона дали бій російським окупантам під Крутами Чернігівської області. Через 104 роки українці і росіяни билися знову, але цього разу ворог зазнав приголомшливої поразки. Про це у facebook повідомляє Територіальна оборона ЗС України.