В Україні вже 7-й день триває повномасштабна війна, яку розпочав президент РФ Володимир Путін. Кремль сподівався захопити Україну за пару днів, але план з тріском провалився. Так, в мережі з'явилася фейкова інформація нібито окупанти активно просуваються вглиб країни, пише telegram-канал "Алгоритм".

Російські окупанти програють війну, яку самі ж почали. Українські захисники показали справжню стійкість. Відсіч дають не тільки військові, а й мирні люди. У зв'язку з цим окупанти намагаються хоч як вплинути на дух українців і поширюють фейки.

Карта. Фото: telegram
Карта. Фото: telegram

Карта. Фото: telegram
Карта. Фото: telegram

Так, окупанти почали поширювати карту, яка показує що нібито значна території України знаходяться під контролем загарбників. Українців закликають не вірити фейкам і завжди перевіряти інформацію. Насправді російські війська не контролюють тили і значну частину території, що просунулася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще