Секретар РНБО Олексій Данілов дав відповіді на головні питання на телемарафоні.

У своїй промові у телемарафоні Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що близьке коло Путіна впевнене, шо у нього "потекла криша". Також він зазначив, що війська Білорусі переведені у готовність.

"Горлівка — це українське місто. Ми забираємо своє. Все виконується згідно з планом, який є у наших структурах. Якщо ворог думає, що ми будемо лише захищатися — вони помиляються", - зазначив голова РНБО.

На думку Олексія Данілова окупанти не розуміють, куди вони попали та дезорієнтовані. Налякані та без пального. Вони мають бажання лише потрапити додому.

"Люди не будуть слухати Данілова, наші люди будуть виходити голі-босі і захищати нашу країну", - підкреслив секретар РНБО.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Наш Президент нас не зрадить і народ наш не зрадить", - заявив голова РНБО. Також він розповів, що наразі всі працюють над питанням закриття неба над Україною.

"Якщо ми цього не зробимо — наші діти будуть незахищеними. Зараз це питання", - заявив Данілов.

Також за словами Данілова, російські окупанти готуються до штурмових дій у напрямку Полісся та Сіверська. Московіти не полишають надії блокувати Київ. Але все це марно.

Нагадаємо, раніше воїни ЗСУ взяли в полон 22 танкістів з Росії — знали, куди їдуть.

Як повідомляв портал "Знай.ua", воїнів ЗСУ розлютило руйнування житлових будинків — брати полонених артилеристів вже не будуть.

Також "Знай.ua" писав, що у Міноборони пояснили, чому перемога за Україною.