У вівторок, 1 березня ЗСУ і ТерОборона дали бій російським окупантам під Крутами Чернігівської області. Через 104 роки українці і росіяни билися знову, але цього разу ворог зазнав приголомшливої поразки. Про це у facebook повідомляє Територіальна оборона ЗС України.
Через 104 роки українці і росіяни знову билися під Крутами. Якщо в минулій битві українці були змушені відступити, то зараз ворог отримав небувалу відсіч. ЗСУ, а також ТерОборона захищаючи Україну від російських загарбників, знищила близько 200 ворогів. Зазначається, що тіла загиблих двома вантажними авто відвезли у бік Сумщини.

Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube
Боєць ВСУ. Фото: скрін youtube

"Під Крутами Чернігівської області 1 березня відбувся бій Збройних сил України та тероборони з російською армією. За свідченням жителів громади, після бою трупи майже 200 загиблих російських солдатів і офіцерів збирали по всій окрузі. І на 2 КАМАЗах відвезли в бік Сумщини. Через 104 роки українці і росіяни билися знову. Цього разу російська армія зазнала тут приголомшливої поразки", йдеться в повідомленні.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще