У Луганській області знайдено мертвим мера Кремінної Володимира Струка, який раніше пропонував місцевим депутатам розпочати комунікацію з Росією та "ЛНР".

Про це повідомляє радник глави МВС Антон Геращенко.

Так, стало відомо, що колишнього депутата Луганської облради Володимира Струка, знайдено мертвим. В останній тиждень він активно зайняв проросійську позицію, агітуючи депутатів ОТГ до комунікації з РФ та "ЛНР", збирав депутатів з цього приводу.

Володимир Струк. Фото: УНІАН
Володимир Струк. Фото: УНІАН

"Одним зрадником України стало менше! Причина смерті (попередньо) - вогнепальне поранення в область серця. Весь державний апарат України - СБУ, МВС, Прокуратура, суди 8 років нічого не змогли зробити з відвертим сепаратистом Струком! Бо в нього було багато грошей. Скоріше за все за підтримки з РФ", - зазначив Геращенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як зазначив Антон Геращенко, хто причетний до смерті Володимира Струка - не відомо. Ймовірно до цього причетні невідомі патріоти.

"Судячи з усього, розстріляний невідомими патріотами як зрадник за законами воєнного часу. Коли ми вже скоро переможемо фашистську Росію - ми приберемо та пересаджаємо по тюрмах всіх правоохоронців та суддів-корупціонерів, які покривали таких як Струк!", - підсумував він.

Нагадаємо, український паспорт врятував 16-річному підлітку життя, опинився за крок від смерті: "Застряг шматочок шрапнеля"

Раніше Знай писав, розрахунок Путіна на Януковича в Україні вважають "феєричною історією": "Абсолютне незнання". Спроба повернення Януковича в Україну

Також Знай повідомляв, українські військові на сьомий день війни перейшли в наступ: "Бригада просунулася на околиці Горлівки". Олексій Арестович додав, що, на його думку, це не останній наступ