В Україні вже 7-й день триває повномасштабна війна, яку розпочала Російська Федерація. Незважаючи на труднощі в країні всі пенсіонери отримають виплати за березень. Також пенсії, як і обіцялося, будуть проіндексовані. Про це йдеться в повідомленні ПФУ в facebook.

Так, Пенсійний фонд України провів нарахування пенсій за березень. Почалася передача відомостей банкам і Укрпошті. Всі українці отримають пенсії в повному обсязі, незважаючи на війну в країні.

Пенсіонер. Фото: скріншот youtube
Пенсіонер. Фото: скріншот youtube

Також з 1 березня планувалася індексація пенсійних виплат для громадян, включаючи ті категорії, які не підпадали під перерахунок роками раніше. Відзначається, що пенсії перерахують незважаючи на труднощі в країні. Підвищені виплати отримають близько 10 мільйонів українських громадян.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Втім, у зв'язку з війною можуть виникнути затримки з виплатою коштів, але це стосується лише деяких регіонів, де йдуть серйозні бої.

Раніше Знай повідомляв, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ. Український пенсіонер збирав ці гроші протягом усього свого життя.

Також ми писали, пенсії українцям під час воєнного стану виплатили вчасно. Пенсійний фонд забезпечує своєчасну виплату пенсій українцям під час воєнного стану.

Нагадаємо, ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем: ворожий командир боягузливо втік. Нова перемога ВСУ. Українські захисники знищили ворожий командний пункт.