Український олігарх Рінат Ахметов оголосив про сплату компанією СКМ податків наперед на суму 1 млрд грн. Таким чином він закликає до єдності влади, бізнесу, громадян України.

Про це йдеться в заяві Ахметова, оприлюдненій виданням "Інтерфакс-Україна".

"Я неодноразово говорив і повторюю знову, що наша спільна мета – сильна, мирна, незалежна, цілісна Україна у визнаних міжнародним правом кордонах. Кожен на своїй ділянці повинен зробити все для посилення країни", - сказав бізнесмен.

Рінат Ахметов, novomoskovsk.eu
Рінат Ахметов, novomoskovsk.eu

Ахметов зазначив, що загроза вторгнення РФ "вимагає максимального єднання" для виживання України. За його словами, це стосується і влади, і бізнесу, і всіх без винятку громадян країни. Олігарх оголосив, що компанія СКМ, акції якої йому належать, сплатить наперед податки на суму 1 млрд грн. Також він повідомив, що "зараз Україні як ніколи необхідна стабільність державних фінансів".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Хочу підкреслити - якими б страшними сценаріями нас не лякали, підприємства групи СКМ будуть здійснювати всі інвестиції, про які ми говорили в планах на 2022 рік. У тому числі, в Маріуполі", - йдеться в його коментарі.

Він додав, що дав доручення своєму благодійному фонду допомагати "з евакуацією, медикаментами, всім, що буде потрібно".

"Ми зробимо все, щоб не допустити гуманітарну катастрофу", - резюмував Ахметов.

Рінат Ахметов, фото з Instagram
Рінат Ахметов, фото з Instagram

Нагадаємо, Денис Малюська заявив, що Росія готує бунти в українських в'язницях: "Ми проти"

Як повідомляв Знай.uа, в Посольстві США нагадали Путіну історію - Київ вже стояв, а Москви в помині не було

Також портал Знай.uа писав, що Путін визнав "Л/ДНР" в повних межах областей і захотів від України відмови від НАТО: "Більше не існує"