Стало відомо про те, що в Слузі народу заявили про наміри виключити народних депутатів Трухіна і Кузьміних. Відбудеться це вже наступного тижня.

Про це заявив глава фракції Давид Арахамія. Виключити Олександра Трухіна і Сергія Кузьміних можуть вже під час наступного засідання фракції, яке пройде наступного тижня.

"Я ж вам сказав, коли ми вийшли з цього позачергового засідання фракції, що на черговому засіданні фракції його і Кузьміних ми проголосуємо. Це я думаю в понеділок, коли буде фракція", — сказав він.

Для того, щоб це сталося, необхідно зібрати необхідну кількість голосів. При цьому, якщо графік пленарних засідань не буде змінено, і пленарний тиждень триватиме з 1 по 4 березня, то засідання фракції перенесуть на інший понеділок - 28 Лютого.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами Давида Арахамії зараз у партії інші пріоритети, однак, це точно буде зроблено.

Сам же Олександр Трухін заявив, що не збирається здавати мандат, і продовжує активно зараз працювати в робочих групах.

"Мені мандат довірили люди, я працюю і є певні невиконані речі, які я повинен зробити на посаді народного депутата. Коли, напевно, закінчу, тоді напевно будуть якісь думки, питання...", - сказав Трухін.

Як буде все в підсумку-дізнаємося зовсім скоро.

Нагадаємо, що у ДБР допитали копа, який оформив ДТП зі" слугою " Трухіним: боді-камеру з відео більше не бачив

Раніше повідомлялося, що бколишній "Слуга народу" Олександр Трухін після ДТП і спроби втечі в ліс не захотів йти з ВРУ

Також, нардеп Трухін заявив про готовність скласти мандат, якщо цього вимагатимуть команда і ситуація