Народний депутат Олександр Трухін, який став винуватцем аварії, прокоментував скандальне відео, яке спливло в мережу.

Депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін заявив про готовність нести відповідальність за свої вчинки, і якщо команда і ситуація вимагатимуть скласти мандат - він піде на це.

Олександр Трухін
Олександр Трухін

"Я усвідомлюю свою політичну відповідальність і розумію рішення своїх однопартійців і колег по фракції... я не приховую, що хотів скоріше піти з місця аварії. Я усвідомлював свій статус народного депутата, і передбачав публічний резонанс, до якого призведе аварія незалежно від того, винен я чи ні. Я не втік і не переховувався з місця аварії ще до прибуття поліцейських, а хотів піти, коли вже була надана допомога всім учасникам ДТП. Якщо команда і ситуація змусить скласти мандат, я готовий понести і цю відповідальність " - йдеться в коментарі депутата.

Також, чоловік зазначив, що йому шкода, що він опинився в центрі скандалу, і вкрай соромно за свою поведінку на місці аварії. У стані шоку він наговорив багато дурниць, і в звичайному стані не зробив би такого.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

ДТП з Олександром Трухіним
ДТП з Олександром Трухіним

В останні п'ять місяців він співпрацював зі співробітниками правоохоронних органів, проводив слідчі заходи, а також надавав всю інформацію співробітникам ДБР і Національної поліції.

Олександр Трухін, скріншот
Олександр Трухін, скріншот

"І якщо потрібно – готовий пройти це ще раз до завершення розслідування", - підсумував нардеп.

Нагадаємо, що пасажири Daewoo-учасники ДТП з Трухіним розповіли про події на Бориспільській трасі

Раніше повідомлялося, що в МВС заперечили, що Олександр Трухін намагався "домовитися" з ними після ДТП: деталі справи

Також, Давид Арахамія "виніс вирок" Олександру Трухіну після резонансної ДТП