21-річний дніпровський стрілок прийшов на допит, де розповів, чому відкрив стрілянину на заводі "Південмаш". Вважає це несправедливістю.

Ролик з допиту з'явився у випуску новин "ТСН", і строковик Артемій Рябчук знову вирішив розповісти причину, по якій він влаштував стрілянину, і тим самим вбив п'ятьох.

Підозрюваний говорить про те, що напередодні у нього був дуже поганий настрій, і він зважився взятися за зброю, так як втомився все це терпіти. Ось і зважився на стрілянину.

Артемій Рябчук, фото: скріншот з відео
Артемій Рябчук, фото: скріншот з відео

"У мене жахливий був стан, настрій. Злість, несправедливість. Я вже просто терпів за ними, терпів, терпів і...", - підкреслив Артемій Рябчук.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Слідчий далі поставив питання, чи втомився він терпіти таке ставлення до себе, і військовослужбовець Національної гвардії сказав, що це дійсно так.

Нагадаємо, що трагедія сталася ще 27 січня. Того ж дня чоловік і був затриманий за те, що вбив п'ятьох товаришів по службі. Ще п'ятеро були поранені.

Артемій Рябчук підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених одразу трьома статтями Кримінального кодексу: стаття 115 — "умисне вбивство"; стаття 408 — "Дезертирство"; стаття 410 — "викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцям зброї...".

Артемій Рябчук, фото: скріншот з відео
Артемій Рябчук, фото: скріншот з відео

Ті, хто підтримує хлопця, найняли йому платного адвоката, який вважає свого клієнта невинним. Крім того, Стрілець також відмовився від своїх свідчень.

Нагадаємо, що омбудсмен перевірила камеру" Дніпровського стрілка " Рябчука в СІЗО

Раніше повідомлялося, що доступ до зброї і позауглобові відносини: що вирішили слідчі у справі стрілянини Рябчука на "Південмаші"

Також, найважча поранена від куль "стрілка в Дніпрі" Жанна Шарова втратила 1,5 м кишки