Сестра "дніпровського стрілка" Артемія Рябчука Юлія розповіла, чим захоплювався її брат, і коли з'явилися "підозрілі" моменти в листуванні з родичем. З'ясувалося, що Артем Рябчук який застрелив чотирьох товаришів по службі і жінку, насправді ніколи професійно не займався стрільбою.

Про це в інтерв'ю журналісту Ігорю Мосійчуку розповіла рідна сестра стрілка Юлія Рябчук, яка зараз перебуває в Російській Федерації.

Юлія Рябчук, скріншот: YouTube
Юлія Рябчук, скріншот: YouTube

В інтерв'ю Ігорю Мосійчуку сестра хлопця – Юлія, повідомила – Артемій почав використовувати слова, яких раніше не було в лексиконі. А ще попросив гроші на ремонт телефону, і припинив спілкування з найкращим другом.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми стали підозрювати, що телефон у нього відібрали і спілкувалися від його імені... хлопці з коледжу говорили, що щось там (у військовій частині) відбувалося, просто він мамі не розповідав", - зазначила Юлія.

Крім того, жінка повідомила – хлопець ніде не вчився спеціально стріляти, в його рідному місті не було навіть тиру. Слідство триває вже два тижні, а питань навколо трагедії стає все більше.

Артем Рябчук, скріншот
Артем Рябчук, скріншот

Для довідки: трагедія сталася 27 січня, того ж дня "дніпровського стрілка" затримали. Пізніше Артемій Рябчук розповів, як вночі вбивав своїх товаришів по службі і працівницю частини, яка була на чергуванні.

Артемій Рябчук підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених одразу трьома статтями Кримінального кодексу: стаття 115 — "умисне вбивство"; стаття 408 — "Дезертирство"; стаття 410 — "викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї...".

Раніше повідомляли, Артемій Рябчук може вийти на волю? Дніпровський стрілок відмовився від усіх своїх свідчень.

Як повідомляв Знай.uа, пошук жінки, яка підвозила Артемія Рябчука в ніч розстрілу: адвокат повідомив нові деталі.

Знай.uа писав, розстріл військових у Дніпрі: 22-річна Жанна Шарова прийшла до тями, а Артемію Рябчуку загрожує довічне ув'язнення.