У Росії новий екологічний скандал - в Челябінській області виявили останки курей, які скидає місцева птахофабрика в річку Теча.

Раніше жителі села Муслуюмово запідозрили, що розташована тут птахофабрика скидає в річку відходи виробництва. Вони встановили сітку на стічну трубу і розмістили в Інтернет відео, де показали результат свого "улову". У сітку потрапили курячі лапи, голови та інші великі частини, а також пір'я і використані співробітниками підприємства рукавички.

Викинуті останки курок в річку, скріншот з відео
Викинуті останки курок в річку, скріншот з відео

Міністерство екології Челябінської області вже відреагувало на цю новину і провело перевірку за повідомленнями жителів села Муслюмово про скидання з птахофабрики "зЗорова ферма" курячих останків в річку.

Відомство порушило адміністративну справу "Порушення вимог до охорони водних об'єктів, яке може спричинити їх забруднення, засмічення і (або) виснаження". Тепер винуватцям загрожує немаленькі штрафи, юридичним особам – від 150 до 300 тисяч рублів, посадовим – від 50 до 80 тисяч, фізичним-від 1,5 до 2,5 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що патрульні спіймали водія, який 70 років проїздив без прав і жодного разу не потрапив у ДТП

Нагадаємо, лікарі можуть втратити роботу: робот провів успішну операцію практично без допомоги

Як повідомляв Знай.uа, 44-річний чоловік після загибелі матері втратив квартиру і розум: "Зламав ногу дідусеві в інтернаті"

Також портал Знай.uа писав, що молода жінка відмовилася від походів до лікаря через ганебне тату: "Погладь мене"