Для наших читачів з'явилися дуже важливі новини. Справа в тому, що українські газопостачальні компанії все таки поінформували громадян і опублікували місячні тарифи на газ у січні 2022 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на порталі "ГазПравда".

Скрін, відео YouTube газ
Скрін, відео YouTube газ

Зазначається, що з початком 2022 року газ для побутових споживачів не подорожчає. До кінця квітня діятимуть поточні річні базові пропозиції. Газопостачальні компанії традиційно переглядають їх раз на місяць, проте за умовами контрактів міняти їх можуть лише в бік зниження.

Так, у січні тариф знизив лише один постачальник - "Херсонська обласна енергопостачальна компанія". У попередні місяці вона давала найвищу ціну в рейтингу (13,5 грн за куб). Тепер за кубометр просить 9,98 грн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ціни на газ, кадр з відео
Ціни на газ, кадр з відео

Решта компаній залишили цінники незмінними. Тому вартість газу в січні 2022 року, залежно від Постачальника, коливатиметься від 7,79 до 11,99 грн за кубометр (це тепер максимальна ціна).

Одразу 36 газопостачальних компаній встановили ціни нижче 8 грн за кубометр. Найнижчі ціни запропонували декілька компаній. Зокрема, компанія "Енерджі Трейд Груп" (ETG.UA) - 7,79 грн за кубометр, а Neogas – 7,80 грн за куб. м. Далі йдуть "Евода Трейд" КП "Луцькводоканал" - 7,88 грн за куб. м, "Черкасигаз Збут" і "Уманьгаз Збут" - 7,89 грн за куб. м, "Палівенерго" - 7,90 грн за куб. м, "Енергогарантія" - 7,95 грн за куб. м.

Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" запропонувала 7,96 грн за кубометр, так само як і "Газпостачсервіс" і "Тернопільоблгаз збут". Решта компаній мають цінники від 7,98 до 11,99 грн за кубометр.

Раніше повідомляли, жінка 20 років провела біля корів і зібралася на пенсію, проте отримала відмову - "Хитрують, щоб не платити".

Як повідомляв Знай.uа, "Доводиться бігати по двору і ловити антену": Lifecell майже на місяць залишив українку без зв'язку з рідними.

Знай.uа писав, українці можуть повернути гроші і стаж після відсторонення від роботи: юрист пояснив всі тонкощі.