Для всіх українців, які переймаються за комунальні тарифи, з'явилися важливі новини. Так, в Офісі Президента України вже з'явилися "прогнози", що деякі комунальні тарифи в Україні можуть зрости в рамках інфляційних очікувань вже в 2022 році.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Оплата комунальних послуг, кадр з відео
Оплата комунальних послуг, кадр з відео

Повідомляється, що тарифи можуть зрости на 10-11%. За словами заступника керівника ВП Ростислава Шурми, мова йде про тарифи на розподіл і доставку газу. Що стосується вартості самого блакитного палива, то до кінця опалювального сезону його ціна залишиться без змін - на рівні восьми гривень для населення.

В Офісі Президента також відзначили той факт, що для компенсації різниці вартості кубометра газу з бюджету місцевим радам виділено 27 мільярдів гривень.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що прем'єр Денис Шмигаль заявляв, що ціна на газ для населення на наступний річний період з 1 травня 2022 року по 30 квітня 2023 року формуватиметься в залежності від ціни газу на світовому ринку та обсягу власного його видобутку.

Раніше повідомляли, Укрзалізниця підвищує тарифи на перевезення і відразу їх "проїдає" , за таких умов вона скоро перетвориться на гору лома-Омелян.

Як повідомляв Знай.uа, водій тролейбуса вела транспорт, не відриваючи очей від сматфона - ще й гроші за проїзд встигала брати.

Знай.uа писав, опалювальний сезон в Україні може закінчитися вже в грудні - в уряді зробили заяву.