Російська організація з надання ритуальних послуг запропонувала своїм клієнтам привітати своїх померлих близьких З Новим роком.

Про це повідомила сама організація на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як заявили автори ідеї, така акція створена з метою психологічної допомоги для тих, хто втратив близьких. Все конфіденційно, повідомлення і листи ніде не будуть опубліковані і відразу видаляться після відповіді.

"Будь-який бажаючий може відправити електронний лист з поздоровленнями і побажаннями покійному родичу, другу або знайомому на пошту вигаданого персонажа – "Dead Morose". Акція триватиме до 14 січня. Кожен, хто напише листа - отримає зворотний лист у відповідь", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувачі соцмережі неоднозначно відреагували на таку пропозицію від ритуальної організації, деякі похвалили таку ідею, інші ж засудили.

Раніше ми писали про те, що українки зможуть стати на військовий облік онлайн: в Міноборони розповіли, коли зміни набудуть чинності. Виконання закону про оновлення системи військового обліку триватиме протягом усього року.

Нагадаємо, спіймати карасів і не провалитися під лід самому: лайфхаки для безпечної зимової риболовлі від експертів МВС

Як повідомляв Знай.uа, від 2500 до 4000 гривень: українським студентам підвищать стипендію вже через місяць

Також портал Знай.uа писав, що українцям заборонили купувати їжу на 1000 від Зеленського, дивимося кіно голодними: "У нас був план"