Відомий український боксер і мер Києва Віталій Кличко в черговий раз словесно осоромився.

Цього разу Віталій Кличко допустив пару помилок в цифрах під час привітання з наступаючим Новим роком, тим самим створив якусь машину часу і переніс людство в майбутнє, немов чарівник.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Мер столиці спочатку привітав українців з 2220-м роком, а після спробував виправити незручну ситуцію, але знову повз - наступним він назвав 2222 рік.

"З гарним настроєм зустрічаємо Новий 2220... 2222 рік", - сказав Кличко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Всю його урочисту промову знімали на відео, а найцікавіший фрагмент вже встигли розмістити в багатьох Telegram-каналах і на YouTube.

Підписники Telegram-каналу "Типовий Київ" залишили безліч коментарів щодо привітань Кличка і нітрохи не соромилися у виразах.

Скріншот з коментарів
Скріншот з коментарів

Скріншот з коментарів
Скріншот з коментарів

Скріншот з коментарів
Скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що "Слуга народу" Бабак замахнувся на кохану в стінах Ради, українці напророкували біду: "Отримувала не раз, шкода"

Нагадаємо, жінки запустили тренд "проти" військовозабов'язанності в Україні: хтось збирає валізи, а хтось п'є

Як повідомляв Знай.uа, депутати побилися в Раді, зійшлися боксер і нардеп зі "Свободи: "Поводишся, як сопляк"

Також портал Знай.uа писав, що СБУ затримала самопроголошеного "президента України": створив власну "Верховну Раду" і видавав фейкові паспорти