"Укрзалізниця" в черговий раз здивувала пасажирів якістю надання послуг. На те, що у відділенні для багажу виявилися зайві «речі», поскаржилася змужена пасажирка, передають в телеграм-каналі «Україна в шоці».

За словами дівчини, в одному з купе у відділенні для валіз пасажирів, під нижньою полицею, вона виявила залишки вугілля.

Вона обурилася, так як не могла покласти свою валізу в брудне відділення. У свою чергу вона пояснила, що таким чином зберігається пальне для опалення вагона, і замість вибачень та іншого місця для зберігання речей запропонувала жінці пакет для її багажу.

Скрін, "Україна в шоці"
Скрін, "Україна в шоці"

У коментарях до повідомлення українці саркастично відзначають, що до подібного можна було б вже давно звикнути.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Пфф, як ніби в перший раз", "Тю, в першому купе на плацкарті так роблять сто років, в кишеню в тамбурі мало вугілля вміщається", "Все життя в першому купе там було вугілля!", "Нові покоління.... Не шарять нічого", - пишуть коментатори.

"Точняк. Не знають, що провідник вирішує в твоєму житті все, коли свого часу не було Бла-Бла-Кар, а тобі край потрібно з пункту а в пункт Б дістатися...", "Колись навіть ночував у купе провідника", - додають інші.

"Це звичайно все чудово, але дивлячись на ціну квитків, це жесть. І не важливо, що так було все життя, ціна зростає, а сервіс як було на 0, так і залишився", - обурюються українці.

В Львівської облдержадміністрації розповіли, що пасажирів з вагона, де сталася пожежа, пересадили в інший, поїзд продовжив рух із запізненням на 19 хвилин.

Раніше ми писали про те, що до Нового року ще далеко, а ялинка вже горить: бабуся замерзла і підпалила ялинку прямо біля міської ради

Нагадаємо, що українці ледь не задубіли у вагоні "Укрзалізниці": пхали простирадла і ковдри в усі вікна.