Покупці придбали філе індички в столичному м'ясному магазині, і як багато інших недовірливих українців вирішили перевірити сумлінність продавців і зважити продукт особисто, вже прийшовши додому. За підсумком, людей обвісили на 238 грам, тобто обрахували на 34,51 грн.

У Telegram-каналах "Чорний список" і "Народний Ревізор" зазвичай розміщують скарги українських споживачів на неякісні і зіпсовані продукти, на роботу співробітників супермаркету або ж погані умови зберігання товарів.

Магазин, фото знай.иа
Магазин, фото знай.иа

Українці явно залишилися розчаровані якістю обслуговування і сервісом у київському м'ясному магазині "Інделіка", адже саме там їм "пощастило" стати жертвами вже стандартної афери продавців, які без докорів сумління обвішують своїх покупців.

Автор скарги стверджує, що в індичці не вистачає 238 грам, тобто їх ймовірно обрахували на 34,51 гривні. На опублікованому фото можна побачити фактичну вагу м'яса і чек з магазину, де вказана зовсім інша цифра.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото з Telegram-каналу
Фото з Telegram-каналу

Раніше ми писали про те, що пасажирам Укрзалізниці видали білизну, смердючу чужою "несподіванкою": "Спіть на обі***ному"

Нагадаємо, супермаркет придумав, як креативно обійти заборону на пластикові пакети, але дечого не врахував: "Антизолото"

Як повідомляв Знай.uа, замість фаршу українці продали грудочки манки-на це навіть дивитися огидно: діти залишаться без котлет

Також портал Знай.uа писав, що на студента обвалилася стеля прямо під час заняття в училищі: у хлопця множинні травми голови