З міста Дніпро прийшли доволі тривожні новини, які в черговий раз доводять факт невимовної людської жадібності та агресії. Справа в тому, що в міській маршрутці №37 озвірілий водій вигнав з салону українського захисника, який просто хотів проїхати за законним пільговим посвідченням.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань, яке поділилося відео від очевидців.

За словами очевидців, чоловік надав "корочку", але водій проігнорував його і сказав, що не буде везти його безкоштовно. Далі в хід пішли образи з нецензурною лексикою і погрози на адресу військовослужбовця.

"Зараз ти в мене стулиш пельку", - чутно, як кричить на весь салон водій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Інцидент у дніпровській маршрутці, скріншот: YouTube
Інцидент у дніпровській маршрутці, скріншот: YouTube

По відео можна зрозуміти, що пасажири маршрутки все таки намагалися залагодити конфліктну ситуацію, вони навіть хотіли заплатити за чоловіка, але він відмовився і покинув салон маршрутки. В даний час обставини події встановлюють в АТП служби перевізника.

Також варто нагадати нашим читачам, що в наземному транспорті столиці введуть розрахунки банківськими картами. Цю послугу впровадять вже на початку 2022 року.

За проїзд в наземному комунальному транспорті Києва незабаром можна буде оплатити за допомогою смартфона або банківської карти. Запуск оплати карткою запланували на перший квартал 2022 року.

Раніше повідомляли, бездомні ходять на ночівлю в квартиру пенсіонерки проти її волі: доводиться ховати їжу в сміттєпроводі.

Як повідомляв Знай.uа, у Миколаєві водій автобуса жорстко побив пасажира без квитка: волок по підлозі, як ганчірку і жбурнув у бруд.

Знай.uа писав, у наземному транспорті Києва введуть розрахунки банківськими картками: коли чекати нововведення.