Для всіх українців, які вже встигли відчути на собі новий закон про заборону пластикових пакетів, з'явилися дуже цікаві новини. Справа в тому, що дуже хитрі і тямущі покупці в одному з супермаркетів Києва для овочів замість пакетиків стали використовувати рукавички. Ось такий лайфхак.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в співтоваристві "Новини Києва" в мережі Instagram.

Публікація "Новини Києва", скріншот: Instagram
Публікація "Новини Києва", скріншот: Instagram

"Як вам лайфхак? Пакетики тепер платні, а рукавички безкоштовні", — запитують у своїх передплатників автори публікації, а також додають красномовний знімок.

На фото можна побачити, що покупець замість пакетика використовував целофанову рукавичку, і навіть встиг приклеїти на неї цінник.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Варто відзначити той факт, що користувачі Мережі почали активно коментувати публікацію: "Нехай тоді паперові пакети кладуть замість пластикових", "Ну ось, тепер і рукавички будуть платні", "Найкраща ідея... З'їдати овочі і фрукти відразу в супермаркеті)", "Розумники такі, а те, що ваші пакети розкладаються тисячі років вас не хвилює взагалі.", "Як те, що вони все одно будуть, але тепер платними, допоможе навколишньому середовищу?".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Оксана Забужко розповіла українцям, як вижити без "заборонених" пакетиків: "Гомо сапієнс вже зачухався...".

Як повідомляв Знай.uа, пакети все ще безкоштовні або за копійки: як українці зустріли "екологічний" закон.

Знай.uа писав, 2 гривні за штуку і 3400 штрафу порушникам: що змінилося після скасування пластикових пакетів.