Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Олена Зеленська розповіла українцям про міжнародну організацію "ЮНІСЕФ", яка вже протягом 75-и років захищає дитячі права і життя, забезпечує безтурботне дитинство, освіту, здоров'я і рівні можливості для кожного. Як повідомила перша леді, це був один з найгучніших і найпотужніших проектів ООН, який спочатку був покликаний нагодувати всіх дітей. Зараз цей фонд присутній в 190 країн світу.

Також Зеленська розмістила архівне і дуже зворушливе чорне-біле фото з маленькими граючими дітьми Другої світової війни і післявоєнної Європи, яке зробив відомий американський фотограф Девід Сеймур.

Скріншот з Instagram, Олена Зеленська
Скріншот з Instagram, Олена Зеленська

Перша леді поділилася важливою новиною - тепер вона співпрацює з офісом ЮНІСЕФ в Україні. Віднині Зеленська разом з цією організацією просуватиме свої основні проекти, над якими працює вже довгий час - Безбар'єрність в Україні і реформа шкільного харчування.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Ця співпраця закріплена у двох меморандумах. Основні пункти в них – про поліпшення якості харчування в освітніх закладах України; про поширення здорового способу життя серед дітей і молоді; про підвищення обізнаності про здорове харчування серед батьків і педагогів", - написала перша леді.

Нагадаємо, Олена Зеленська "змусить" школярів викладати обід з їдальні в Instagram: "Гроші на перекус з кіоску не знадобляться"

Як повідомляв Знай.uа, хто з пенсіонерів отримає максимальні виплати в грудні: претендують на 19340 грн

Також портал Знай.uа писав, що у них лосось по 200, а у нас сало: українці порівняли ціни на продукти з європейськими ринками