Один з найбільших українських державних банків, який бере на себе відповідальність за своєчасні пенсійні виплати громадянам, знову опинився під світлом не найприємнішого потоку інформації. Йдеться про відділення "Ощадбанку" у місті Херсон.

Справа в тому, що клієнтка звинуватила співробітників банку в тому, що вони користуються неуважністю літніх клієнтів і "підсовують" їм купюри іноземної валюти дуже поганої якості, які назад не приймають.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Ощадбанк, фото: znaj.ua
Ощадбанк, фото: znaj.ua

"Моїй матері надіслали грошовий переказ з Америки на похорон мого батька. Скориставшись відчайдушним станом моєї матері, касир "Ощадбанку" підсунула моїй матері зношену 100 доларову купюру, яку через час відмовилися приймати в цій же касі однойменного банку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Касир прекрасно розуміла, що цю купюру ми не зможемо здати в жодному банку, і скориставшись моментом, підсунула літній жінці, яка тількино втратила свого чоловіка, зношену купюру. Нічого святого у людей немає, там працюють шахраї, не користуйтеся послугами даного банку!", - пише українка.

Раніше повідомляли, клієнтка ПриватБанку втратила пару сотень доларів, навіть не вставивши карту в банкомат: "Не бачать, куди пішли гроші".

Як повідомляв Знай.иа, ПриватБанк заблокував зарплатну карту солдата ЗСУ, військовий не витримав: "Відколи?".

Знай.uа писав, клієнтам "ПриватБанку" не віддають гроші без смартфона, навіть паспорт не приймають: "Почали погрожувати...".