Клієнт "Ощадбанку" поскаржився на незадовільний сервіс фінустанови. Своє невдоволення він оприлюднив на сайті "Мінфін", зазначивши, що йдеться про відділення на проспекті Перемоги, 97 у Києві.

За його словами, виникла необхідність перевести гроші Swift-переказом в США за доставку авто. Оскільки чоловік отримує зарплату в "Ощадбанку", він вирішив звернутися туди.

"Це було в п'ятницю 17.09.21, пообіцяли відправити 20.09.21, в понеділок. Ну ок, віддав гроші, заплатив комісію 1% — чекаю. Через 10 днів одержувач заявляє, що гроші досі не отримав. Звертаюся в банк-дійсно, гроші не відправлені з позначкою»недостатньо інформації". Надав найменування судна, номер контейнера, vin-код автомобіля (хоча він був наданий і в перший раз). Зробили уточнення, сказали - чекайте", - ділиться історією клієнт.

Однак через тиждень платіж знову повернувся з тією ж позначкою. Клієнт запитав у касира, чи вказала вона vin-код.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«А що треба було вказувати vin-код?", - здивувалася касир, і знову відправила переказ.

Через тиждень та ж касир повідомила, що гроші не доставлені, і що клієнт повинен прийти і забрати їх.

Наступного дня чоловік прийшов до банку забирати гроші, а йому їх не віддають без перевірки Служби безпеки. Приблизно через дві години очікування він нарешті забрав свої гроші. При цьому комісію в розмірі 407 гривень йому ніхто не повернув.

Ощадбанк, фото знай.юа
Ощадбанк, фото знай.юа

"І знаєте, що найцікавіше: начальник відділення цього банку (не знаю прізвище) каже мені: "А що ви в ПриватБанк не звернулися?"...Загалом, Якщо ви не хочете втрачати свій час, нерви і гроші, ніколи не звертайтеся в цей банк, не повторюйте чужих помилок», - закликав українець.

Нагадаємо, що в "Ощадбанку" через дитячі виплати українку змусили бігати по всьому місту, карток немає: "повинен повзти..."

Раніше Знай писав, що банкомат Ощадбанку списав з рахунку двічі по 500 грн, грошей клієнт так і не побачив: "не доведете"

Також Знай повідомляв, Українка поскаржилася на Ощадбанк через картку киянина: "на ній фото чужого мужика".