Українець поскаржився на "Ощадбанк", який на його думку безпідставно нарахував заборгованість.

Про це українець написав на сайті "Мінфіну".

"Сьогодні отримав повідомлення у вайбері зі змістом такого тексту "Просимо в терміновому порядку сплатити прострочений платіж у розмірі -3789,53 за овердрафтом". При дзвінку на гарячу лінію, оператор Мальвіна сказала, що у Вас кредитна карта, хоча у мене звичайна", — розповів українець.

Ощадбанк, фото знай.юа
Ощадбанк, фото знай.юа

Після цього чоловіка попросили почекати на лініъ, щоб його з'єднали з фахівцем, який більш компетентний в цьому питанні. Українець прочекав близько 40 хвилин, але ні з ким його так і не з'єднали. Коли він знову намагався зателефонувати менеджерам "Ощадбанку" ніхто просто не брав слухавку.

"Що відбувається у вас в банку. Дані СМС розсилки я розцінюю як шахрайські дії, ніяких грошей я у Вашого банку не брав, особисті кошти з карти на карту переводив з вашим величезним відсотком, також знімав особисті кошти з вашим величезним відсотком. Прошу розібратися в даній ситуації якомога швидше, в іншому випадку буду змушений звернутися в НБУ і правоохоронні органи", - підсумував він.

Скарга на банк
Скарга на банк

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, що в "Ощадбанку" через дитячі виплати українку змусили бігати по всьому місту, карток немає: "повинен повзти..."

Раніше Знай писав, що банкомат Ощадбанку списав з рахунку двічі по 500 грн, грошей клієнт так і не побачив: "не доведете"

Також Знай повідомляв, Українка поскаржилася на Ощадбанк через картку киянина: "на ній фото чужого мужика".