Українцям показали антилюдські умови в лікарнях, рятувати нікому: "До дідуся не підходили 12 днів..."

Народний депутат і чльон комітету в Комітет з питань транспорту та інфраструктури Олександр Сухов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився фотографіями і відео з лікарні в Луганській області, в якій спостерігаються антилюдські умови існування.

Ці матеріали, особисто у нього, викликали шок. На них зображений літній чоловік. Спочатку він лежить на ліжку, але в підсумку виявляється на підлозі. Система охорони здоров'я виявилася не готова до наступної хвилі коронавірусу, про яку знали абсолютно всі.

Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook
Антилюдські умови в лікарні, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Адвокати хочуть довести, що 16-річний мажор не єдиний винний у ДТП у Харкові: зроблять це безкоштовно

Харківський адвокат Ігор Черняк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про те, що відповідати за подію повинен не тільки юнак, але і його батьки, і службовці. Група "захисників" буде безкоштовно представляти інтереси постраждалих у ДТП.

"Ми зробимо все можливе, щоб покарати винуватця, але не тільки. Винний тут точно не один. Є батьки, які винні не менше. У моральному плані-без сумнівів. Наша мета-спробувати довести їх провину в правовому плані. Таких прецедентів ще не було. Але ми будемо працювати, щоб такий прецедент виник", - розповів Черняк.

16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео
16-річний винуватець ДТП у Харкові, кадр з відео

Голодні пенсіонери накинулися на дешевий хліб у супермаркеті-серце розривається: "Ріжуть на шматочки і заморожують"

Ситуація сталася в одному з супермаркетів Житомира. Там, хтось із інших покупців, зняв, як пенсіонери просто "розмітають" окремий сорт хліба "соціальний". Його продаж відбувається за заниженою вартістю.

"Доброго ранку, зайшов в магазин і обімлів: пенсіонери хапають соціальний хліб, беруть багато, так як їм просто нічого їсти. Пенсія 2200 грн., сумно😔", - написав автор відео.

Пенсіонери, скріншот: Youtube
Пенсіонери, скріншот: Youtube

Надії Савченко та її сестрі вірі вручили підозру за підроблений сертифікат: намагалися пробратися в Україну

З'явилася інформація, що Надії Савченко з сестрою вручили підозру за те, що вони використовували підроблені covid-сертифікати при спробі потрапити в Україну.Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів глава Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський.

"Незалежно, Ви Герой України, екс-нардеп, або просто громадянин. По всій країні працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність covid-сертифікати та ПЛР-тести. Прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи. Тільки протягом цього тижня за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, сертифікатів про вакцинацію від COVID-19, розпочато 59 кримінальних проваджень", - заявив він.

Надія Савченко, скріншот: YouTube
Надія Савченко, скріншот: YouTube

"Червона" зона з 1 листопада: невакцинованим українцям нагадали про штрафи в 17 тисяч у транспорті

Обмеження зачіпають відвідування закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, фітнес-залів та іншого. Однак більша увага приділяється саме громадському транспорту. Його не зупиняють повністю, але пересування по місту дозволено тільки Власникам covid-сертифікатів або свіжого негативного результату ПЛР-тесту.

Як повідомляють представники влади, перевіряти наявність біля входу не будуть. Правоохоронці проводитимуть вибіркові перевірки і якщо у людини, яка користується громадським транспортом, буде відсутній один з раніше зазначених документів — йому загрожує штраф від 17 до 34 тисяч. Про це нагадали в Київському метрополітені.

Київський метрополітен, скріншот з відео
Київський метрополітен, скріншот з відео