Стало відомо якою буде погода в Україні в четвер, 21 жовтня. Антициклон посилився, і в країні ще сильніше потеплішає. Кому пощастить з прогнозом на цей день.

Новий пост Наталка Діденко опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої є. Регулярно там з'являються публікації, де вона повідомляє про зміну синоптичної ситуації в країні і Світі.

По-перше в четвер буде сильний вітер, а по-друге потеплішає до +13-+19 градусів тепла. Опадів при цьому також не передбачається, тому день в цьому плані вдалий.

Західній частині пощастило ще більше, і температура повітря може прогрітися аж до 22 градусів тепла. Трохи прохолодніше в Карпатах (+7+12), а також у приазов'ї (+10 + 14). Теплими будуть і ночі в Україні - від 5 до 12 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Невеликі опади можуть пройти в Тернопільській та Хмельницькій областях, на решті території сухо.

Пост Наталки Діденко, фото: скріншот
Пост Наталки Діденко, фото: скріншот

У Києві четвер, 21 жовтня буде з сильним вітром, і найімовірніше навіть зі штормовими поривами, до 15-18 метрів в секунду. А ось температура повітря досягне рекордних 17 градусів тепла.

"Словом, добре завтра поснідайте, наберіть ваги, щоб не заплутатися в тролейбусних проводах, верхівках Тополь чи зачепитися порожнистої пальто по білборд якого благодійника)) кажуть,що опалювальний сезон почнуть 23 жовтня. Молодці!"- йдеться в повідомленні.

Погода в Україні 21 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 21 жовтня, фото: Facebook

Холоднішати почне також з суботи, 23 жовтня, тому потрібно вже починати готуватися, і закупитися теплим одягом.

Нагадаємо, глобальне потепління вже впливає на рослини України - чи будемо збирати банани під Києвом

Як повідомляв Знай.ua, українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Також Знай.uа писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осень