Синоптики прогнозують відчутне похолодання і велику ймовірність опадів у країні.

Зима повільно, але впевнено підкрадається все ближче до теплолюбних жителів України. Після першого жовтневого снігу і лютих морозів в країні, багато хто з завмиранням серця стежили за щоденним прогнозом погоди, в надії побачити хоч невеликий натяк на зігріваюче сонце.

Відомий український синоптик Наталка Діденко "поспішила" розбити мрії українців і попередила про наслідки атмосферного фронту, який принесе дощі в північні і західні області. На решті частини території країни опади малоймовірні, температура повітря очікується близько +13, в південних регіонах до +15 градусів.

"Кияни! Завтра, у понеділок, й далі мерзнемо в приміщеннях, та й на вулиці не пектиме, тому зараз не час на колготки 20 ден, тоненькі шкарпетки чи голі щиколотки. Одягайтеся тепліше", - написала синоптик в Facebook.

Наталка Діденко, скріншот з Facebook
Наталка Діденко, скріншот з Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також метеорологи просять українців звернути увагу на погодні умови в місті Мішкольц-Тапольци, на півночі Угорщини, де покриття снігу місцями доходило до 30 см. Сильні пориви вітру і снігова заметіль повалили дерева на лінії електропередач, через що багато населених пунктів залишилися без світла.

Зазначається, що це місто знаходиться приблизно в 150 км від українського кордону. Сніговий циклон також не оминув і наші Карпати - зима "зазирнула" на гірськолижні курорти і припорошила снігом верхівки гір-двохтисячників.

Нагадаємо, українець прославив Карпати неймовірним знімком на весь світ: захоплює дух, поки гори огортає снігом

Як повідомляв Знай.uа, в Карпати серед жовтня прийшла справжня зима: фіксуються морози -9°С

Також портал Знай.uа писав, що в Україну прийшла зима зі снігом і морозом: жовтень зовсім здурів