Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода наприкінці тижня. З хорошою ноти почнеться жовтень, або ж чекати заморозків.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщає користувачів Інтернету про зміни синоптичної ситуації.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Антициклон під назвою з'єднається з Merle, а це означає, що від Східної Європи до Атлантики в світі буде суха погода. Жовтень почнеться з того ж, чим і закінчувався вересень - досить тепло вдень, холодно вночі, і ніяких осадкою.

У більшості областей вночі будуть невеликі заморозки, від яких врятує тільки щільна хмарність, що ймовірна в західних областях.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Протягом першого жовтневого дня буде від 10 до 17 градусів тепла, а вітер очікується східний і південно-східний від 3 до 8 метрів в секунду. У Криму і на приазов'ї можливі штормові пориви до 15 метрів в секунду.

У Києві ж опади також малоймовірні, і вночі температура повітря складе 2-4 градуси тепла. Вдень значно тепліше, +11+14 градусів.

Погода в Україні 1 жовтня, фото: Facebook
Погода в Україні 1 жовтня, фото: Facebook

"Хороші в цілому синоптичні дні, якщо володіти метеоінформацією. І якщо не володіти, теж непогано. Поки є листочки на деревах, чорнобривці і айстри з жоржинами. Всім нам Віри, Надії, Любові і мудрості) " - підсумувала свій пост в соціальній мережі Facebook Наталка Діденко.

Раніше повідомляли, українці поділилися неймовірно красивими кадрами першого снігу, давно такого не було: "зачаровує".

Як повідомляв Знай.uа, зима скасовується, але розслаблятися не варто: в Україні потеплішає до +18, скільки ще триватиме друге літо.

Знай.uа писав, малювання, биття посуду і танці: дієві рецепти лікування від осінньої депресії.