Українка вирішила "заблокувати" російську мову для дворічної дитини, навіть дід втрутився: "Вже напружує..."

Киянка хоче, щоб її дитина чула і запам'ятовувала українську мову. Жінка не знає, як боротися з російськомовними родичами та вирішила спитати пораду в мережі, у спільноті "Україномовний Київ". Невдовзі дитина піде в садок і мама переймається, що російської стане ще більше.

Публікація Натки Деміденко, скріншот: Instagram

"Підкажіть, як найбільш екологічно діяти з російськомовними родичами? У нас дворічка, дуже гарно говорить і швидко ловить нові слова. У нього російськомовний дід, і після спілкування з ним у малого з'являються слова потом замість потім, папа замість тато ну і таке інше.

Мене це дуже напружує. Дід намагається говорити українською, але ж ясно це йому не просто дається і часто забувається. Передбачаю, що з початком ходіння в садок російської в житті дитини ще побільше, і це мене засмучує вже зараз", - розповіла киянка.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Євген Кошовий покликав спекотну блондиночку Сопонару до ліжечка - цього разу без Ткача: "Закликаю не спати..."

Відома українська гумористка, акторка, модель, резидентка "Жіночого кварталу" і зірка шоу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками в соціальних мережах, де розповідає про яскраві події з життя.

Цього разу Ірина Сопонару показала кадр зі сценки в "Вечірньому Кварталі" разом з Євгеном Кошовим.

"А цим фото, я закликаю вас не спати, а дивитися новий випуск, нового сезону "Вечірній Квартал"! І так, я там теж буду. Не пропустіть, сьогодні о 20:15 на 1+1! Ура!", - повідомляє Ірина Сопонару.

Публікація Ірина Сопонару, скріншот: Instagram

Українці під ПриватБанком потрапили до лютої баталії, чекаючи персонал з обіду: "Завдяки бойовим пенсіонерам..."

В Україну ненадовго прийшло похолодання, а разом з ним і зниження температури довіри до одного з найбільших банків країни "ПриватБанк". Цього разу обійшлося без блокування карт або "зливу" особистих даних клієнтів шахраям.

"Огидне обслуговування, організація. Три відділення обійшов, черги, стояти близько години чекати на вулиці, щоб зробити чортів міжнародний переказ. Людей із залу просять вийти. Черга собачиться між собою. Завдяки бойовим пенсам, куди ж без них. Плюс обід з 12:30 - 13:30, у 21 столітті, в 21 році. А, ну і на довершення один касир на відділенні. Браво!", - поскаржився клієнт.

ПриватБанк, фото: Знай.uа

З 1854 грн до 6000 грн: в Україні можуть відв'язати пенсію від прожиткового мінімуму заради підвищення

Як відомо, в Україні практично всі соцвиплати прив'язані до прожиткового мінімуму. І саме тому вони обмежені у своєму підвищенні. Проте в Кабміні думають про те, щоб відв'язати мінімальну пенсію та інші соціальні виплати від цього показника.

В такому випадку можна буде значно збільшити виплати літнім людям. А поки в уряді "відв'язали" тільки пенсії інвалідів-чорнобильців.

Відповідний проект постанови опублікований на сайті Кабінету Міністрів України.

Пенсіонери, скріншот: YouTube

Оля Полякова відверто розповіла Маші Єфросиніній про с*кс із чоловіком: "Заводити комбайн заради колоска"

Маша Єфросиніна і Оля Полякова в шоу "Дорослі дівчатка" обговорили теми, які хвилюють кожну дорослу дівчинку.

Зокрема, темою першого випуску став довгий шлюб.

Маша зізналася, що перебуває у шлюбі 18 років. Вона також роздумувала, як зберегти пристрасть, коли ви вже більше 10 років разом і як зберегти шлюб в моменти кризи.

Наприклад, на питання " Скільки разів на тиждень у тебе був с*кс?", вони почали міркувати, чи є взагалі інтим в довгому шлюбі.

"Хотілося б хотіти два рази на тиждень. Проблема довгого шлюбу не в тому, що він мене не хоче, а тому що взагалі – підняти цей комбайн заради одного колоска... у довгому шлюбі є тема ліні", - сказала Полякова.