В Україну ненадовго прийшло похолодання, а разом з ним і зниження температури довіри до одного з найбільших банків країни "ПриватБанк". Цього разу обійшлося без блокування карт або "зливу" особистих даних клієнтів шахраям.

Незадоволений клієнт розповів, як в одному з відділень в українській столиці. Йдеться про відділення за адресою: Київ, вул. Марини Цвєтаєвої, 13.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"ПриватБанк", фото: Знай.uа
"ПриватБанк", фото: Знай.uа

"Огидне обслуговування, організація. Три відділення обійшов, черги, стояти близько години чекати на вулиці відмінне рішення, щоб зробити чортів міжнародний переклад. Людей із залу просять вийти. Люди самі повинні ділитися хто до кого в черзі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хто до касира, хто до фахівця. Фахівцям абсолютно *** є люди на вулиці немає. Якщо вони звільняються то просто сидять. Через це черга собачиться між собою. Завдяки бойовим пенсам, куди ж без них. Плюс обід з 12:30 - 13:30, у 21 столітті, в 21 році. А, ну і на довершення один касир на відділенні. Браво!", - пише автор відгуку.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Раніше повідомляли, у ПриватБанку клієнти не можуть отримати нову карту, персонал просто розводить руками: "Дуже шкода...".

Як повідомляв Знай.uа, ПриватБанк повністю призупинить свою роботу: не працюватимуть термінали, банкомати та інші сервіси.

Знай.uа писав, ПриватБанк виставив за двері українця з інвалідністю: "Відмовляються мене обслуговувати".