Співачка Злата Огнєвіч поскаржилася на самопочуття: "Не можу нормально дихати"

Відома "Холостячка" Злата Огнєвіч поскаржилася на погіршення самопочуття, вона не може нормально дихати. Злата у відео розповіла підписникам, що вона радіє тому, що прийшло літо, проте є один нюанс. Це пух тополі, яких так багато в Києві. Через це вона не може нормально дихати, не то щоб співати.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

Чи вдасться українцям цьогоріч посмакувати кавунами й динями: фахівець спрогнозував ціни на баштанні й персики

Фінансово-економічний оглядач Богдан Слуцький підготував коротеньку аналітику стосовно цін і дефіциту баштанних культур в Україні та поділився своїм прогнозом. Як зазначає фахівець, основні обсяги кавунів та дині вирощують у зв'язку з природними особливостями на півдні України, адже там найбільш сприятливі кліматичні та ґрунтові умови.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Кавуни, фото: ukr.media
Кавуни, фото: ukr.media

Українцям обіцяють запустити швидке розмитнення автівок через "Дію"

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль завив, що невдовзі українці зможуть розмитнювати транспортні засоби за полегшеною процедурою. Про це він розповів під час спільного брифінгу з прем'єр-міністром Польщі Матеушем Моравецьким.

автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН
автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН

Заробітчани стали менше пересилати грошей в Україну, - Нацбанк

Як повідомили в НБУ за перші чотири місяці 2022 року в Україну через закордонні переводи поступило 4,07 млрд грн, що на 10% менше, ніж за той же період 2021 року. Через введення воєнного стану та виїзд українців за кордон іноземні грошові перекази в Україну скоротилися. Крім того, багато заробітчан повернулися до дому, щоб захищати Батьківщину.

Заробітчани, фото: скріншот з відео
Заробітчани, фото: скріншот з відео

Як довго триватиме дефіцит гречки: фахівці пояснили, чи змінить щось майбутній урожай

В Україні урожай гречки 2021 року забезпечив 83% внутрішнього споживання. Адже у 2021 році було вирощено 106 000 тонн гречки, за обсягу внутрішнього споживання в 128 000 – 130 000 тонн. Про це йдеться у новій публікації Українського клубу аграрного бізнесу. Українці активно скуповували гречку ще до початку війни, а після 24 лютого попит спричинив нестачу продукції.

Дефіцит гречки, фото: facebook.com/UkrainianAgribusinessClub
Дефіцит гречки, фото: facebook.com/UkrainianAgribusinessClub