Мобільний оператор Kyivstar запропонував своїм клієнтам цікаву послугу, яка заощадить чимало грошей і дозволить спілкуватися з рідними без перешкод.

Як відомо, з початку повномасштабної війни основні мобільні оператори в Україні, серед яких Kyivstar, Vodafone і Lifecel, зробили все можливе, щоб українці не втрачали зв'язок з рідними і продовжували користуватися послугами навіть у найкритичніших ситуаціях.

Українські біженці, фото korrespondent
Українські біженці, фото korrespondent

І ось, один з найбільших операторів Kyivstar анонсував нову послугу для своїх клієнтів. Абоненти в рамках послуги "Ми разом" можуть обрати номер Kyivstar і дзвонити на нього, не оплачуючи тарифний план. Про це повідомили на офіційній сторінці оператора в Facebook.

Це означає, що якщо на рахунку не буде коштів на оплачування тарифу або платіж за послуги не пройде з яких-небудь причин, можна буде зателефонувати за одним обраним номером. І за це додатково не знімуть гроші.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Kyivstar
Kyivstar

Підключити послугу можна декількома способами:

  • зробити це в додатку "Мій Київстар";
  • надіслати запит з обраним номером;
  • зателефонувати за спеціальним номером.

Щоб змінити обраний номер на інший, необхідно відключити послугу, а потім знову підключити, тільки вже з новим номером. Міняти його можна раз на місяць.

"Послуга діє по всій Україні, за винятком тимчасово окупованих територій. А за кордоном діятимуть умови роумінгу", - додали в компанії.

Нагадаємо, "Нова пошта" зробила важливу заяву стосовно роботи відділень

Як повідомляв Знай.uа, в Україні знову підвищили ціни на бензин і дизпаливо: у скільки обійдеться заправити машину в травні

Також портал Знай.uа писав, що в Україні підскочили ціни на соняшникову олію, яйця і гречку: скільки доведеться платити в травні