Незважаючи на війну і активні бойові дії уряд своєчасно і в повному обсязі виплачує пенсії. Про це заявив голова Комітету ВР з податкової та митної політики Данило Гетманцев на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Данило Гетманцев повідомив, що незважаючи на складну ситуацію в країні виплата пенсій здійснюється вчасно і в повному обсязі.

Пенсіонер. Фото: скрін youtube
Пенсіонер. Фото: скрін youtube

"За січень-квітень 2022 р.сума доходів Пенсійного фонду України склала 171,8 млрд. грн., що на 7,7% або на 12,3 млрд. грн. більше ніж за 4 місяці минулого року. При цьому сума доходів від єдиного внеску, розподілена на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, перевищує показники відповідного періоду минулого року на 11,5 млрд.грн. У тому числі, в квітні доходи ПФУ були на 400 млн.грн. більше ніж за аналогічний місяць минулого року", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Данило Гетманцев зазначив, що під час війни виплата пенсій та інших соціальних гарантій, точно так само як і фінансування оборони, є пріоритетом для уряду. Він додав, що вже почалося фінансування пенсій за травень. На виплати буде виділено 49,1 мільярд гривень.

Раніше Знай писав, в Україні збільшили виплати на дітей: хто зможе отримати додаткову соціальну допомогу.

Також ми писали, ПриватБанк закрив кредитні канікули: нові умови та дата повернення обов'язкових платежів.

Крім того, ми повідомляли, уряд виділив 7,5 мільярдів на підтримку українців: як отримати допомогу.