У Польщі скасовують одну з безкоштовних послуг для українських біженців. Про це повідомляє "Пенсійний кур'єр" в соціальній мережі facebook.

У ряді польських міст українські біженці більше не зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом. Зазначається, що для фінансування такої пільги містам не вистачає коштів. Таким чином українцям доведеться купувати квитки для проїзду, як і іншим пасажирам. У той же час пересування по міській залізниці залишається безкоштовним.

Громадський транспорт в Польщі. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт в Польщі. Фото: скрін youtube

"Тепер українці будуть купувати квитки для проїзду в громадському транспорті ряду міст Поморського воєводства: Гданську, Гдині, Сопоті і Вейгеру. При цьому квитки на швидкісну міську залізницю Tri-City і місцеві поїзди Polregio залишаться безкоштовними", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Зазначається, що до кінця травня безкоштовний проїзд для українців у громадському транспорті збережеться у двох великих польських містах - Любліні та Варшаві.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що Британська розвідка пояснила, навіщо Білорусь перекинула військових до українського кордону: Путін відволікає увагу від агресії на Донбасі.

Також наш портал писав, лякають салют, грім чи гучні звуки через війну, що робити: психолог Андрій Жельветро дав інструкцію для українців.

Крім того, наш портал інформував, в "Укрпошті" з'явилися пересувні відділення, які будуть доставляти посилки і пенсії: як це працює.