Глава УГКЦ Блаженніший Святослав присоромив росіян, які купують вкрадене майно росіян. Вони стають співучасниками злочину.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є.

Цього разу Блаженніший вирішив заговорити на тему краденого майна українців. Він звернувся не тільки до мародерів, які це роблять, а й до інших громадян.

"Той, хто купує вкрадене або награбоване, співучасник злочину. Вкрадена річ стає вугіллям в руках тримає його і палить ті руки. Такий народ, такі люди-злодії, ніколи не матимуть благословення Божого і помруть у злиднях " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сьогодні ми бачимо, як у Росії та Білорусі почали торгувати вкраденим в українців майном.

В Україні продовжує текти людська кров, і міста практично паралізовані. Але, навіть незважаючи на це, в населені пункти прилетіли лелеки, які оселилися над зруйнованими будівлями. Приходить весна, і життя триває.

У 50-й день війни Предстоятель УГКЦ запропонував замислитися кожному над однією із заповідей-не кради.

"Цією Божою заповіддю Господь Бог захищає гідність і показує ціну людської праці, а отже славу хлібороба, трудівника, працівника, який користується благословенною Богом праці і плодів своїх рук. Хто не поважає приватну власність людини, як стверджує Глава Церкви, той ніколи не буде втішатися благополуччям " - йдеться в повідомленні.

Церква, православні свята - фото ПЦУ
Церква, православні свята - фото ПЦУ

Ми з вами стаємо свідками жахливих злочинів, які творять мародери. Вони пробираються в чужі будинки, і забирають все, що бачать. Далі вони все відправляють на батьківщину, де залишають награбоване собі, або ж продають.

Нагадаємо, що ЗСУ "відкобзонили" 20 тисяч росіян на українських землях: Головнокомандувач Залужний відзвітував про втрати окупантів

Раніше повідомлялося, що Анджей Дуда підписав зміни до Закону про допомогу біженцям: що зміниться для українців у Польщі

Також, поки ЗСУ дають відсіч окупантам, фіскали вирішили добити малий бізнес: рейди і вимоги РРО