Глава української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав закликав усіх українців не боятися загрози війни і бути впевненими в тому, що у все-таки є підтримка від тих, хто присягнувся служити народу і Богу.

Наші читачі зрозуміють, що Блаженніший Святослав наприкінці січня закликав усіх долучитися до Всесвітньої молитви за мир в Україні, яку ініціював Папа Римський Франциск на тлі можливого нападу Росії.

Своє звернення Блаженніший Святослав опублікував на у себе на сторінці в мережі Facebook.

Блаженніший Святослав, фото з фейсбук
Блаженніший Святослав, фото з фейсбук

"Нещодавно отримав зворушливий лист від одного з протоігуменів наших чернечих чинів, в якому він пише: "Що б не сталося, наше чернецтво завжди буде зі своїм народом".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В умовах сучасної загрози війни, коли "скоробагатьки" тікають з України, згадав собі, що саме ті особи, які дали обітницю чистоти, злиднів і послуху, є останньою надією свого народу.

Спасибі за те, що у Вашому житті на чільне місце ви поставили світильник вічного божественного життя, який у вашій душі запалив наш Господь Ісус Христос в момент вашого хрещення. Ми сьогодні дякуємо Господу Богу за кожного, хто присвячує хоча б частину свого життя, свого часу, своєї уваги Богу.", - пише Блаженніший Святослав.

Публікація Блаженнішого Святослава, скріншот: Facebook
Публікація Блаженнішого Святослава, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, у ПЦУ підказали дієву молитву, коли Батьківщина в небезпеці - "Владико, почуй нас!".

Як повідомляв Знай.uа, день ангела, прикмети і заборони 16 лютого: як задобрити домовика і залучити ранню весну.

Знай.uа писав, "Правда на нашому боці": митрополит Епіфаній закликав людей помолитися за мир в Україні.