Україна вже тиждень героїчно захищає свою землю, після повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Російські окупанти несуть величезні втрати, за попередньою інформацією ЗСУ знищили майже дев'ять тисяч окупантів.

У мережі з'явилася інформація про знищення в Україні генерал-майора армії Росії. Зокрема йдеться про генерал-майора Суховецького Андрія Олександровича.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Товариші по службі Суховецького повідомили, що він загинув під час "спецоперації" (так в Росії називають військові дії проти України) на території України.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще
Варто зазначити, що командир добровольчого батальйону МВС України "Луганськ-1" Артем Вітко, підтвердив інформацію про знищення російського генерал-майора.

"На території України знищили заступника командувача 41 армії Росії, колишнього командира сьомої повітряно-десантної дивізії генерала-майора Андрія Суховецького", - зазначив він.

Варто нагадати, що українські військові дають гідну відсіч окупантам не тільки на землі, але і в повітрі. Так, telegram-канал "Військовий СТАН" опублікував фото збитого ворожого Су-25СМ. Він був збитий імовірно в районі Ірпені на Київщині, де ведуться одні з найбільш посилених боїв між російськими загарбниками і ЗСУ.

Нагадавши, в Ізюмі показали наслідки ворожого авіаудару, зруйновані будинки і магазини: загинуло 8 осіб. Постраждали безліч багатоквартирних будинків, а також магазинів

Раніше Знай писав, ЗСУ ліквідували елітний підрозділ російських військ: ворог виснажений. Українським військовим вдалося ліквідувати елітний підрозділ окупантів. Частину взяли в полон

Також Знай повідомляв, у Румунії над Чорним морем потрапило в авіакатастрофу два повітряні судна: є загиблі, провину РФ перевірять. У Румунії втратили аж два військові авіаборти.Літак МіГ - 21 Lancer зник з радарів через 13 хвилин після зльоту, виконувавши патрулювання над Добруджею.