У командуванні Повітряних сил ЗСУ розповіли про те, як українські військові продовжать давати відсіч ворожій армії. Несуть з кожним днем все більше втрат.

Новий пост був опублікований на сторінці командування в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про всі найважливіші новини, що пов'язані з російським вторгненням.

Росіяни продовжують нести втрати від ударів авіації, і ось, наприклад, в середу, 2 березня екіпажі бойових літаків Су-24М і Су-25 здійснювали авіаційну підтримку підрозділів Сухопутних військ Збройних Сил України, знищуючи колони військової техніки і живої сили росіян в Київській, Сумській, Чернігівській і Харківській областях.

Протягом доби зенітними ракетними підрозділами було ліквідовано три ворожі літаки, а також два вертольоти. Продовжуємо вірити в Збройні Сили України, що далі деморалізують ворога.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів "Росія хоче знищити Київ...": відомий астролог стривожив прогнозом для України на квітень Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський у своєму черговому зверненні зазначив, що всього за тиждень було вбито понад 9 тисяч російських військових, і це число продовжує зростати. Саме тому, ворогові краще покинути територію України раз і назавжди.

Пост ЗСУ, фото: скріншот
Пост ЗСУ, фото: скріншот

В основному серед жертв молоді хлопці, середній вік яких 20 років. Вони нічого не бачили в цьому житті, а керівництво Російської Федерації відправило їх на вмирати на чужій землі. Як довго ворог ще протримається-ніхто не знає. У четвер, 3 березня має відбутися другий етап переговорів, і до чого він призведе - ніхто не знає.

Російський винищувач фото Известия
Російський винищувач фото Известия

Нагадаємо, що "Капітуляція" Зеленського: російські загарбники хочуть запустити черговий фейк

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти ведуть вогонь по мирному населенню Донбасу і не дозволяють евакуацію

Також, 100 000 гривень і 10 тисяч доларів: український пенсіонер перерахував всі заощадження на потреби ЗСУ.