Повітряний удар в районі Кропивницького і в Запорізькій області-сили ЗСУ потужно протистоять російським військам

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про актуальну інформацію стосовно вторгнення Російської Федерації. Що про це відомо.

Пост, фото: скріншот
Пост, фото: скріншот

Сили оборони продовжили чинити опір проти наступальних угруповань бойовиків. Противник завдав удару з повітря в районі міста Кропивницький.

Крім того, була відзначена значна активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового і з Тирасполя. Українські військові продовжують утримувати аеродром Гостомель, який намагалися прорвати повітряні десанти.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Глава Міноборони Олексій Резніков попередив українців, що готується "нова хвиля": всі повинні знати

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков виступив зі зверненням до українців і воїнів ЗСУ.
Понад 16 годин Україна дає відсіч російським окупантам.
Збройні сили, гвардійці, прикордонники, рятувальники, бійці інших силових структур героїчно тримають оборону.

Олексій Резніков, фото: Facebook
Олексій Резніков, фото: Facebook

До опору поступово приєднується весь народ. Тисячі громадян вже стали до лав Сил територіальної оборони.
Важкі бої тривають на Луганщині, На Сумщині, на північ від столиці. Непроста ситуація на півдні країни.
Однак ворог не очікував такого опору. Його зупинили під Харковом. Змусили замовкнути і відкинули на багатьох ділянках на сході. Російські окупанти вже здаються в полон.
Сумчани з тероборони завдавали удару підрозділам російським військам. Зі стрілецької зброї ворогів зупинили. Противник ганебно втік і боїться. Про це передає заступник Міноборони Ганна Маляр.

"Звертаємося до громадян України, які готові знищувати ворога, - одна пляшка запальної суміші з балкона або стрільба зі стрілецької зброї по авто з особовим складом ворога - це непоправні втрати противника. Зустрічаємося! Кожен мінус ворога-наш плюс", - написала Маляр.
Уламки об'єкта впали на вулиці Кошиця 7, в Дарницькому районі. Від цього сталося загоряння житлового будинку з 4 по 9 поверх, але столичні співробітники ДСНС спрацювали дуже швидко і впоралися з пожежею.
Президент України знову звернувся до народу в новому ролику. Настав другий ранок масштабної війни.
У новому зверненні Володимир Зеленський розповів про те, що відбувалося в Україні вночі. Приблизно о четвертій ранку Збройні Сили Російської Федерації продовжили завдавати ракетних ударів по Україні.

"Вони кажуть, що цивільні об'єкти для них не мішень - це брехня. Вони не розрізняють, в яких районах діяти. Під російським ударом, як і вчора, однаково знаходяться як військові, так і цивільні" - говорить президент. Володимир Зеленський

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram