Мер Охтирки Сумської області Павло Кузьменко повідомив, що снаряди знову потрапили в житловий масив на дачному. Відповідне відео опублікували в соцмережах.

"На дачному чекаємо щось недобре. Я розумію, що Охтирку не пробачать. Але Охтирка не здасться!",- пообіцяв він.

Крім того, сьогодні Сумська військова адміністрація повідомила про смерть семирічної дівчинки, яка отримала важкі поранення під час обстрілу дитячого садка в Охтирці.

Як відомо, окупанти обстріляли з БМ - 27 "Ураган" дитячий садок, в якому знаходилися маленькі вихованці. Постраждало багато дітей: тоді троє людей загинули, 17 малюків були поранені. Сьогодні, 26 лютого, померла ще одна маленька жертва обстрілу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай писав, бійці ЗСУ знищили російські "Гради" під Харковом і колону техніки на Херсонщині: ворог несе втрати.

Також ми писали, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Про подвиг Героя повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Додамо, що російська армія обстріляла з" Градів " дитячий будинок, - Венедиктова.

Нагадавши, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.