Російські військові продовжують робити спроби просунуться далі, але українські захисники твердо стоять на ногах і дають гідну відсіч. Так, стало відомо про знищення російських "Градів" біля Харкова і колони техніки на Херсонщині. Про це повідомляє Інформаційний портал "УНІАН".

ЗСУ дуже "тепло" зустріли російських окупантів в околицях Харкова. Бійці відбили атаку противника і спалили ворожі Гради. Повідомляється про одного загиблого солдата РФ.

Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube
Бійці ВСУ. Фото: скріншот youtube

"Перебуваємо зараз ще в околицях Харкова. Як ви бачите спалені російські гради. Є загиблий російський військовий", - йдеться у відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також ЗСУ успішно ліквідували колону ворожої техніки, яка рухалася в напрямку від окупованого Криму до Києва. На даний момент Знищена техніка стоїть під Великими Копанями Херсонської області. На відео можна побачити, як військові вантажівки ворога, так і артилерійське знаряддя.

Розбита військова колона РФ. Фото: скріншот з відео
Розбита військова колона РФ. Фото: скріншот з відео

Раніше Знай писав, український військовий віддав життя, щоб зупинити просування військ РФ: цей героїчний вчинок запам'ятають на століття. Про подвиг Героя повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Також ми писали, Верховна Рада заявила про перевищення контрольних рівнів потужності дози гамма-випромінювання на ЧАЕС: названо причину.

Нагадаємо, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу: інструкція заради порятунку життів. Українцям розповіли, як діяти у разі обстрілу російськими окупантами.