Президент України знову звернувся до народу в новому ролику. Настав другий ранок масштабної війни.

У новому звернення Володимир Зеленський розповів про те, що відбувалося в Україні вночі. Приблизно о четвертій ранку Збройні Сили Російської Федерації продовжили наносити ракетні удари по Україні.

"Вони кажуть, що цивільні об'єкти для них не мішень - це брехня. Вони не розрізняють, в яких районах діяти. Під російським ударом, як і вчора, однаково знаходяться як військові, так і цивільні" - говорить президент.

Рано чи пізно почнеться діалог між Росією і Україною про припинення бойових дій, зазначив далі український гарант. Україна залишилася одна, адже Російську Федерацію ніяк не переконали нові санкції від світових лідерів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Володимир Зеленський, фото: скріншот з відео
Володимир Зеленський, фото: скріншот з відео

У більшості напрямків атаку ворога вдалося встановити, і зараз тривають бої. Вони розраховують, що військові швидко втомляться, і почнуть здаватися, але, цього не станеться.

"Ми залишилися на самоті. Ніхто за нас не хоче воювати. У НАТО нас брати не хочуть, гарантії безпеки дати бояться " - продовжив далі Володимир Зеленський. Україна запросила військову підтримку у 27 лідерів Європи, проте всі йому відмовили, і ніякої відповіді не послідувало. Всі бояться.

Обстріли, фото з фейсбук
Обстріли, фото з фейсбук

В даний час доля країни залежить від "армії і народу" і "підтримки всіх друзів України".

Нагадаємо, що російські бойовики розраховували на швидку війну, але, цього не відбувається.

Нагадаємо, що ЗСУ закликали українців до спокою, передавши ворогові потужний "Привіт"

Раніше повідомлялося, що ЗМІ розповіли про захоплення Чорнобильської АЕС російськими військами: дані глави ВП Михайла Подоляка.

Також, в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу