У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили про актуальну інформацію стосовно вторгнення Російської Федерації. Що про це відомо.

Новий пост був опублікований на сторінці штабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook, де оперативно про все віщають.

Сили оборони продовжили чинити опір проти наступальних угруповань бойовиків. Противник завдав удару з повітря в районі міста Кропивницький.

Пост, фото: скріншот
Пост, фото: скріншот

Крім того, була відзначена значна активність ворожих вертольотів в районах вище Вилкового і з Тирасполя. Українські військові продовжують утримувати аеродром Гостомель, який намагалися прорвати повітряні десанти.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Військова техніка, фото: ЗСУ
Військова техніка, фото: ЗСУ

До всього цього, повітряні сили ЗСУ захищають небо над Києвом.

Президент України Володимир Зеленський вранці п'ятниці, 25 лютого під час брифінгу повідомив також про те, що відбувалося вночі.

Військова техніка, фото: ЗСУ
Військова техніка, фото: ЗСУ

За словами гаранта в більшості напрямків ворога зупинили, а російські військові збрехали, коли говорили, що цивільні для них не мішень - це брехня. Вночі бойовики почали бомбити житлові квартали столиці, а це нагадує вже 1941 рік, як зазначив Володимир Зеленський.

Пост, фото: скріншот
Пост, фото: скріншот

У Державній прикордонній службі України повідомили, що ближче до ранку Росія ракетним ударом накрила прикордонників у Запоріжжі. Надалі такої атаки є як і загиблі, так і поранені.

Нагадаємо, що ЗСУ закликали українців до спокою, передавши ворогові потужний "Привіт"

Також, глава МЗС Дмитро Кулеба закликав усіх розірвати дипломатичні відносини з РФ: "продемонструйте...".

Раніше повідомлялося, що в СБУ повідомили українцям, як діяти під час ворожого обстрілу